UHELDIG: Alexander Kristoff hadde et uheldig sammenstøt med en tilskuer på vei til lagbussen. Foto: Simon Zetlitz Nessler, procycling.no.

Kristoff krasjet med barn på vei ned fra bakke

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 22.02.20 22:19

Del på    

Nordmannen var på vei mot lagbussen etter målgang.

(procycling.no): Det var TV 2 som lørdag kveld meldte at Alexander Kristoff hadde vært uheldig etter målgang på den fjerde etappen i Volta ao Algarve. Målgangen var på toppen av bakken Alto do Malhão, mens lagbussene stod nede ved bunn av den snaut tre kilometer lange bakken.

– Jeg kjørte normalt og plutselig kom en gutt løpende ut rett foran meg, og da var det umulig å unngå krasje. Det var dessverre ingenting jeg kunne gjøre, sier Kristoff til TV 2.

32-åringen sier videre at han ikke fikk pratet med personen, ettersom han veltet i fart og dermed endte 20 meter lengre ned i bakken. Kristoff så at personen ble tatt hånd om og at personen ble brakt inn i en ambulanse, forteller han til TV-kanalen.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Han så at personen blødde kraftig fra munnen og tror derfor han traff tilskueren med styret.

Kristoff selv fikk også en solid smell etter sammenstøtet, men tror han vil klare å stille til start på morgendagens avsluttende tempoetappe.

– Jeg fikk en del skrubbsår og et hardt slag i låret. Jeg tror det skal gå greit. Jeg har iset det godt ned. Jeg har fått en skikkelig lårhøne, og det kjennes ut som om noen har slått meg hardt meg i låret, sier Kristoff. 

I et innlegg på Team Kristoff på Facebook, skriver Kristoffs mor, Anne Kristoff, at Kristoff trodde han krasjet med en gutt, men at det skal ha vært en jente i syvårsalderen. Anne Kristoff skriver også at det skal stå bra til med jenta, men at hun har en tannskade.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: ,

Les også disse