NYTT LAG: Anders Skaarseth forlater Joker til fordel for Uno-X Development Team. FOTO: Magnus Drivenes, procycling.no

Ny Joker-rytter til Uno-X

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 13.10.17 19:23

Del på    

U23-Norgesmesteren skifter beite.

(procycling.no): Anders Skaarseth melder overgang fra Joker Icopal til Uno-X Hydrogen Development Team neste sesong.

Den regjerende U23-Norgesmesteren slår dermed følge med Tobias Foss som også signerer med det såkalte «utviklingslaget» foran 2018.

22-åringen Skaarseth har syklet for Joker Icpoal siden 2015. I løpet av de årene har Lillehammer-rytteren gjort en rekke gode resultater, inkludert NM-medaljer og flust av topplasseringer i internasjonale og nasjonale UCI-ritt.

Skaarseth avsluttet nylig årets sesong med en 10.plass i U23-rittet i VM og en 2.plass i det belgiske endagsrittet Grote Prijs Marcel Kint.

Signeringen av Joker-rytteren kommer kort tid etter at Uno-X Development Team kunngjorde at landslagssjef Stig Kristiansen trer inn som lagets sportsdirektør fra og med neste sesong.

Samtidig har Jokers mangeårige sportsdirektør Gino Van Oudenhove avslørt at han skifter beite når han slutter seg til Edvald Boasson Hagens Dimension Data neste år.

Uno-X har vært aktive på overgangsmarkedet så langt. Sportsjef Kurt Asle Arvesen har annonsert en intensjonsavtale med juniornorgesmesteren Idar Andersen (Gauldal SK). Laget har også sikret seg den temposterke Andreas Leknessund (Ringerike SK).

Med Foss og Skaarseth på vei inn fra Joker, og mange av fjorårets talent re-signert, begynner troppen til Uno-X å ta en solid form. Samtidig er det ventet at Audun Brekke Fløtten ikke blir med laget videre i 2018.

Tagget med: ,

Les også disse