FLYTTER PÅ SEG: Gorka (avbildet) og Ion Izagirre har syklet sammen for både Movistar og Bahrain-Merida. Nå er det trolig UAE som er neste stopp for brødrene. Foto: AFP PHOTO / Luk BENIES

Izagirre-brødrene forlater Bahrain-Merida

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 16.08.18 22:06

Del på    

Kan bli lagkamerater med Kristoff.

– Det er synd å miste Izagirre-brødrene, sier Brent Copeland, Bahrain-Meridas manager til Cycling Weekly.

Laget til Copeland har vært aktive på overgangsfronten så langt i år og har hentet inn Phil Bauhaus, Marcel Sieberg, Rohan Dennis, Dylan Teuns, Damiano Caruso, Jan Tratnik og Stephen Williams.

Men nå forsvinner altså de to baskiske brødrene som har sine styrker i kuperte etapperitt som Paris-Nice, hvor de ble nummer tre og fire i år. Spesielt Ion har vist seg frem som en meget dyktig syklist de siste sesongene, med kombinasjonen av gode ferdigheter i kupert terreng og en giftig tempo.

– De er strålende ryttere å jobbe med. Veldig respektfulle og de jobber hardt. Alltid solide og jevnt gode, men de vinner ikke så mye og prisen agenten deres etterspurte var over markedsprisen, slik jeg ser, sier Copeland.

Ion (29) og Gorka (30) er nå, ifølge Cycling Weekly, på vei til UAE Team Emirates, hvor de vil bli lagkamerater med Alexander Kristoff, Sven Erik Bystrøm og Vegard Stake Laengen.

Tagget med: , , ,

Les også disse