FOTO: Bryn Lennon

Italiener nektet Holst Enger seier i Spania

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 12.05.18 16:22

Del på    

Holst Enger nummer to i jevn spurt.

(procycling.no): Sondre Holst Enger var nær seier på den andre etappen av Vuelta Aragon.

I duell med sammenlagtleder Jon Aberasturi (Euskadi-Murias) og Matteo Malucelli (Androni-Sidermec-Bottecchia) ble det en svært tett duell på oppløpet i Zaragoza.

Inn på de siste 100 meterne var det helt uadskillige, men til slutt var det Malucelli som maktet å få den nødvendige luken.

Holst Enger skjøv sykkelen frem og krysset linjen som nummer to. Andreplassen er hortenserens beste plassering i år, sammen med andreplassen han tok under Challenge Mallorca i januar.

(artikkelen fortsetter under)

https://twitter.com/wcstats/status/995306670514458630

Sprengte feltet i sidevinden

Movistar splittet hovedfeltet med 15 kilometer til mål på den andre etappen av Vuelta Aragon, og på riktig side av splitten satt Sondre Holst Enger og flere av hans lagkamerater med.

Mannsterke Movistar sørget for at gruppen fikk en god ledelse og inn mot mål i Zaragoza var det en redusert gruppe som skulle spurte om seieren.

Åpnet fra front

Dennis van Winden og Mikhel Räim gav nordmannen et svært godt opptrekk i motvinden på oppløpet og Holst Enger kunne åpne fra front.

Til høyre mot barrierene gikk gårsdagens vinner Jon Aberasturi (Euskadi-Murias) til, mens italienske Matteo Malucelli (Androni-Sidermec-Bottecchia) kom frem i mellom dem.

Det ble en svært jevn spurt mellom trioen, som lå nærmest helt likt på de siste hundre meterne, men til slutt maktet Malucelli å akselere og tok seieren, mens Holst Enger knep andreplassen.

Tagget med: , ,

Les også disse