VISTE SEG FREM: James Piccolis innsats i Tour of Utah ble avgjørende for proffkontrakten hos Israel Cycling Academy. (Photo by Chris Graythen/Getty Images)

Israel Cycling Academy henter Piccoli

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 5.10.19 11:20

Del på    

Kanadieren syklet meget bra i Tour of Utah i år.

(procycling.no): Israel Cycling Academys Ben Hermans vant Tour of Utah i suveren stil tidligere i sommer. Nærmest var canadiske James Piccoli (Elevate – KHS Pro Cycling).

28-åringen vant den kuperte prologen på 5.3 kilometer og hevdet seg i toppen på flere av de meget tøffe etappene i høyden i den amerikanske staten.

Nå har Piccoli signert en ettårskontrakt og går inn i sitt første år som proff i 2020.

– Det var flere lag som var interesserte i å hente meg, men jeg valgte Israel Cycling Academy på grunn av deres tro på meg, og det fantastiske støtteapparatet de har. De tror virkelig at jeg kan bli en stor rytter en dag og tilbød meg et miljø der jeg kan tilpasse meg europeiske ritt mens jeg hjelper laget etter beste evne, sier Piccoli i en lagets pressemelding.

Kjell Carlström, Israel Cycling Academys finske sportsdirektør, gleder seg til å få canadieren med på laget.

– Etter Piccolis fantastiske sesong, er vi sikre på at han fortsatt kan utvikle seg og bli et veldig verdifullt medlem i vårt første år som WorldTour-lag. James har gode klatrebein, men hans kvaliteter går utover det, og han kan vise seg å bli en anvendelig rytter, sier Carlström.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!