NEI: Lars Petter Nordhaug skal ikke kjøre Vuelta Espana.

Ingen Nordhaug i Vuelta a España

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 18.08.14 18:41

Del på    

Nordhaug etter Arctic: – Akkurat nå har jeg egentlig ikke veldig lyst til å dra til Vueltaen.

TROMSØ (procycling.no): Lars Petter Nordhaug er ikke med på Belkins lag til Vuelta a España.

Belkins tropp til Spania rundt er: Stef Clement, Lauren ten Dam, Robert Gesink, Moreno Hofland, Martijn Keizer, Wilco Kelderman, Paul Martens, Maarten Tjallingii og Robert Wagner

Etter Nordhaug mistet Tour de France-plassen, var han påtenkt en sentral rolle i Spania rundt. Det til tross for han helst ville kjøre endagsrittene i Quebec og Montreal i Canada

Les mer: Ny Nordhaug-plan etter Tour de France-nei

procycling.no snakket med Nordhaug like etter målgang på siste etappe av Arctic race of Norway. Da møtte vi en sliten Belkin-syklist, som slettes ikke hadde lyst til å sykle Spania rundt.

– Jeg føler meg helt utkjørt, i dag har kroppen vært skikkelig dårlig. Jeg er i tillegg enda dårligere i kneet i går enn i dag. Så jeg føler meg ikke i særlig slag akkurat nå, sa Lars Petter Nordhaug like etter siste etappe av Arctic race of Norway.

procycling.no har ikke lykkes i å få en kommentar fra Nordhaug etter laguttaket ble kjent mandag.

– Hvordan tror du det går med deg frem mot VM?

– Først må jeg jo bli tatt ut da, så. Jeg vet jeg kan kjøre veldig bra i endagsritt, og når jeg får forberedt meg på det jeg skal og hvilt godt, så vet jeg at jeg kan kjøre veldig bra, sier Nordhaug.

Les mer: Skuffet Nordhaug etter Tour de France-nei

– Kan det være aktuelt for deg å stå av Vuelta a España for å spare krefter til VM 28. september?

– Ja, men det spørs hvordan laget stiller seg til det. Jeg er ikke så stor stjerne at jeg kan si at jeg bare kjører halve Vueltaen og det er greit. Akkurat nå har jeg egentlig ikke veldig lyst til å dra til Vueltaen, sier Nordhaug, som tidligere har ytret ønske om å få kjøre endagsløp i oppkjøringen til VM fremfor Spania rundt.

I utgangspunktet var Nordhaug satt opp på 32 sykkelritt på 41 dager denne perioden. Nordhaugs videre rittprogram etter vrakingen er ikke kjent.

Tagget med:

Les også disse