TRØYEVINNER: Mikel Landa var overlegen i klatrekonkurransen og vant Giro d'Italias blå trøye. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Ingen Landa i giroen

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 13.01.18 17:24

Del på    

Hovedfokus på Tour de France i 2018 for baskeren.

Med Mikel Landa, Nairo Quintana OG Alejandro Valverde i samme lag, er det knyttet stor spenning til hvoordan Movistar vil angripe de store etapperittene i 2018. Landa og Valverde var begge tilstede under lørdagens løypepresentasjon av Vuelta a España, hvor det ble lettet litt på sløret.

Vueltaen skal avgjøres i Andorra

Landa har tidligere syklet Giro d’Italia med stort hell – én etappeseier og klatretrøya i 2017 og to etappeseirer og tredjeplass sammenlagt i 2015 – men han vil ikke kjøre rittet i år. Til spanske AS forteller nemlig baskeren at giroen i år er utelukket. Istedenfor vil den første formtoppen komme til sommerens Tour de France, hvor det er ventet at han, Quintana og Valverde alle vil kjøre sammen.

Den nye Movistar-rytteren forteller også at han kan komme til å kjøre vueltaen, hvor man ifølge lagleder Eusebio Unzué også kan få se trekløveret kjøre sammen.

– Alle tre kan kjøre her i vueltaen. Vi utelukker ikke det. Kalenderen har ikke blitt gjort endelig klar for alle tre, men det er definitivt en mulighet for at alle tre kjører vueltaen. Definitivt to, sannsynligvis tre, sier Unzué til Cyclingnews.

Tagget med: , , , ,

Les også disse