Ludvik Aspelund Holstad. FOTO: Direct Velo

Holstad med topplassering i l’Oise

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 14.06.19 17:30

Del på    

To mann holdt unna, men Joker-rytteren var høyt oppe i feltet.

(procycling.no): Etter torsdagens andreplass på den første etappen, var Bjørn Tore Hoem i grønn trøye Joker Fuel of Norways mann på fredagens etappe i Ronde de l’Oise.

Joker Fuel of Norway hadde ingen ryttere i bruddet på den andre etappen. Alle i bruddet utenom Alo Jakin (St Michel -Auber93) ble kjørt inn med en drøy mil igjen til mål, og da angrep Anthony Maldonado (St Michel – Auber93) og Jens van den Dool (Metec) seg opp til Maldonados lagkamerat.

Jakin ofret seg og gjorde det han kunne før han måtte slippe og ble hentet av feltet. Duoen i tet holdt derimot unna og stakk av med de to første plassene. Maldonado tok både etappeseier og sammenlagtledelse, mens Van den Dool måtte ta til takke med andreplass.

I feltet var Ludvik Aspelund Holstad høyt oppe i avslutningen. Han forbedret torsdagens niendeplass med to plasser, og ble nummer syv på den harde etappen. 

Bjørn Tore Hoem falt én plass i sammendraget, og er nå nummer tre. Holstad er nummer elleve sammenlagt, og det er de to som nå er Joker Fuel of Norways håp i sammendraget med to etapper igjen.