FOTO: Luc Claessen/Getty Images

Hodeg tok første stikk i Deutschland Tour

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 23.08.18 15:57

Del på    

Quick-Step med sesongens 56. seier.

(procycling.no): Alvaro Hodeg (Quick-Step Floors) spurtet inn til seier på den første etappen av det gjenoppståtte Deutschland Tour torsdag. Colombianeren overrumplet Pascal Ackermann (Bora-hansgrohe) på de siste meterne i det som ble en hektisk massespurt i Bonn. Niccolo Bonifazio (Bahrain-Merida) knep tredjeplassen foran Reinardt Janse van Rensburg (Team Dimension Data).

– Laget ga meg muligheten til å vise hva jeg kan gjøre. Jeg er veldig glad for denne seieren, mange av de beste spurterne, som (Marcel) Kittel og (André) Greipel er her. Det er stor for meg å vise hva jeg kan blant de beste spurterne, sier Hodeg eter det som var en tett og jevn spurtduell mot Ackermann.

– Ackermann er veldig god form, forrige uke vant han to ganger (i Polen rundt). Dette er stort for meg, sier colombianeren etter sesongens femte seier, den 56. for Quick-Step totalt i 2018.

Hodeg slo til på en dag der André Greipel (Lotto Soudal) kun maktet en sjetteplass, og Marcel Kittel (Katusha-Alpecin) ikke kom blant de ti beste på etappen. Katusha-Alpecin hadde derimot Rick Zabel på en niendeplass.

August Jensen jobbet for Israel Cycling Academy-spurteren Kristian Sbaragli og hjalp italieneren inn til en tiendeplass på etappen. De neste tre etappene av rittet er mer kuperte, men heller ikke helt utenfor spurternes rekkevidde.

– Jeg er i bra form, siste uken i Polen gjorde meg bra. Laget var helt utrolige i dag. Jeg er storfornøyd med denne seieren, sier Quick-Step-rytteren.

Tagget med: ,

Les også disse