SØKER VIDERE: André Greipel leter etter nytt lag. Foto: Arkéa Samsic

– Greipel vurderer tre lag

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 9.10.19 17:35

Del på    

37-åringen føler ikke tiden for å legge opp er inne.

(procycling.no): Etter en stort sett skuffende sesong valgte André Greipel og Arkea-Samsic å terminere kontrakten før tiden. Ifølge Het Nieuwsblad hadde 37-åringen sett for seg en retur til Lotto Soudal, men stillingen i støtteapparatet tyskeren ble forespeilt av det belgiske laget fristet ikke. Veteranen føler han fortsatt har

Greipel kan i stedet bli lagkamerat med Mathieu van der Poel. Det prokontinentale laget Corendon-Circus er nemlig interessert. Laget som sponses av den tyske sykkelfabrikanten Canyon vil gjerne ha en tysk profil inn i stallen. Ifølge Het Nieuwsblad er tidligere rytter, nåværende Canyon-konsulent, Michael Rich, en god venn av Greipel.

Med en muntlig enighet på plass trodde Corendon-Circus at de hadde sikret seg Jannik Steimle, men tyskeren valgte å gå til Deceuninck-Quick Step. En Greipel-overgang kan bety at den tyske sponsoren Alpecin er på vei inn i det belgiske laget også, hevder avisen Het Nieuwsblad, som også mener å vite at Dimension Data og et annet ikke-navngitt lag er interessert i Greipel.

Tagget med:

Les også disse