NYE FARGER: André Greipel ønsker selvsagt en seier tidlig på året for å få en god start i sitt nye lag, men måtte se seg slått på mandag. Foto: La Tropicale Amissa Bongo

Greipel spurtslått i debuten

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 21.01.19 16:26

Del på    

Italiensk seier på første dag i Tropicale.

Mandag fikk André Greipel debuten sin for det franske prokontinentallaget Arkéa Samsic (tidligere Fortuneo-Samsic) i det gabonske etapperittet La Tropicale Amissa Bongo.

Der kom tyskeren selvsagt med et håp om å notere seg for seier på første forsøk for sitt nye lag, men selv om nivået på feltet generelt sett var langt under mange europeiske ritt, var spurtfeltet relativt bra. Greipel fikk konkurranse fra ryttere som Niccolò Bonifazio (Direct Energie), Lorenzo Manzin (Vital Concept) og Matteo Pelucchi (Androni Giocattoli-Sidermec) og på den første etappen måtte 36-åringen se seg spurtslått av både Bonifazio og Manzin.

Dermed ble det kun tredjeplass på veteranen, som hadde vunnet sitt første ritt i sesongen de tre foregående årene. Fremdeles bør det være muligheter for Greipel å ta årets første seier i rittet, som totalt sett består av syv relativt flate etapper.

Tagget med: , ,

Les også disse