BLIR HJEMME: Fernando Gaviria reiser ikke til VM i Yorkshire. FOTO: Tim de Waele/Getty Images.

Gaviria likevel ikke til VM

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 24.09.19 12:11

Del på    

Colombia stiller med syv mann i VM.

(procycling.no): Fernando Gaviria skulle opprinnelig kjøre VM-fellesstarten for Colombia, men nå har han i likhet med Egan Bernal sagt fra seg plassen.

– Etter Vuelta a España trodde jeg at jeg kunne komme til VM i god form, som var et av hovedmålene mine for sesongen, men de siste dagene har jeg følt meg tom og uten styrke, sier Gaviria i en pressemelding fra det colombianske sykkelforbundet.

Colombia vil ikke erstatte Gaviria og vil dermed stille med syv ryttere på søndagens fellesstart. De syv er Nairo Quintana, Álvaro Hodeg, Sebastián Molano, Sebastián Henao, Esteban Chaves, Daniel Martínez og Carlos Betancur.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: , ,

Les også disse