RASKEST IGJEN: Lucy Garner (ute til venstre) kunne ikke gjøre noe med Lorena Wiebes, som tok sin tredje av tre mulige etappeseire i Tour of Chongming Island. FOTO: Hu Chengwei/Getty Images

Garner med nytt toppresultat for Hitec

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 11.05.19 10:23

Del på    

Nederlender utilnærmelig.

(procycling.no): Hitec Products-Birk Sports britiske spurter Lucy Garner avsluttet Tour of Chongming Island med en nytt godt resultat.

24-åringen spurtet inn til fjerdeplass på den første etappen av det kinesiske etapperittet, før hun følgte opp med tredjeplass på den påfølgende etappen – årets første podieplassering i et Women’s WorldTour-ritt for Hitec Products.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

På den tredje, og siste, etappen i rittet var hun igjen fremme da det skulle spurtes om seieren. Ingen kunne gjøre noe med Lorena Wiebes (Parkhotel Valkenburg), som tok sin tredje etappeseier på rad og tok med det også en klar seier i sammendraget i rittet.

Hitec Products-Birk Sport skal ha gjort en god innsats med å holde tempoet oppe i finalen, sammen med det ledende laget Parkhotel Valkenburg, og Garner var igjen toneangivende i spurten, og tok femteplass.

Garner endte også som nummer fem i sammendraget i rittet.

Tagget med: ,

Les også disse