Reidar Borgersen og Philip Lindau i samtale som Joker-ryttere. Neste år bli svensken å se i rekkene til Coop-Øster Hus. Foto: Frank Wøien Mo / Team Joker

Går fra Joker til Coop-Øster Hus

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 22.09.16 10:24

Del på    

Tidligere svensk mest skifter lag.

(procycling.no): 25 år gamle Philip Lindau er klar for Team Coop-Øster Hus foran 2017-sesongen.

– Selv om jeg har vært på dette nivået i noen år, føler jeg fortsatt at jeg kan utvile meg og utnytte min kapasitet bedre. I den forbindelse har jeg tro på at Team Coop-Øster Hus, med et bra opplegg og en seriøs organisasjon, er det rette for meg, sier Lindau i en pressemelding.

Svensken har kjørt en del som hjelperytter for Joker Byggtorget, og er framfor alt en kjøresterk rytter med gode tempoferdigheter. Han er også godt taktisk anlagt.

Nylig ble han nummer 12 i Chrono Champenois. Han ble også tiendemann under prologen i Tour de Normandie.

I vår ble han andremann i Norgescup-rittet «Gylne gutuer» bak lagkompis Ole Forfang.

Han fikk likevel ikke forlenget avtalen hos Joker-laget, og prøver nå lykken hos konkurrenten i stedet:

– Phillip er utrolig flink til å lese sykkelritt og ta raske beslutninger. Det er verdifulle egenskaper å ha i et lag. Samtidig må vi ikke se bort ifra hans allroundferdigheter som rytter. Han kan gjøre seg gjeldende i de fleste typer terreng, sier sportsdirektør Olav Alexander Benjaminsen.

Tagget med: , ,

Les også disse