Prøv Procycling Pluss idag

ANGREP: Tobias Foss prøvde seg i avslutningen på U23-Flandern, men maktet ikke å utgjøre forskjellen. FOTO: Jan Brychta/Uno-X Norwegian Development Team

Foss maktet ikke å utgjøre forskjellen

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 13.04.19 17:03

Del på    

Toppresultatet uteble i U23-Flandern.

(procycling.no): Inn på de siste milene samlet det seg en gruppe på rundt 30 mann i U23-utgaven av Flandern rundt.

Verken på Achterberg eller Boigneberg var det noen som klarte å sørge for en stor utskillelse, og mot toppen av Wolvenberg var det heller ingen som hadde klart å rive seg løs.

Tobias Foss satte seg i front og gav det han hadde og sørget for å strekke gruppen, men heller ikke nordmannen hadde kreftene til å rive seg løs.

I bakkant av bakken gikk Patrick Haller (Tyskland) og Robin Froidevaux (Sveits) til og fikk en luke på omkring fem sekunder. Duoen holdt det godt gående inn mot Oudenaarde, men like etter kilometersmerket ble de hentet.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Bak hadde britene satt seg i front og kjørte et forrykende opptrekk, da en velt gikk i bakre del av gruppen og blant andre Tom Pidcock (Storbritannia) gikk hardt i bakken.

Jake Stewart (Storbritannia) åpnet spurten, men hadde Andreas Stokbro (Danmark) på hjul. Dansken utfordret ham raskt, men fikk igjen konkurranse av Cédric Beullens (Cycling Vlaanderen) og det ble en kamp mellom de to på de siste 50 meterne. Det beste innslaget var det 22-åringen som hadde og kunne dermed juble for seier.

Tobias Foss kjempet om å komme seg i posisjon i spurten, men kom seg aldri ordentlig frem og han syklet etter hvert over streken til en 14. plass, men Håkon Aalrust ble nummer 16.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Saken oppdateres!

Tagget med: , , , , ,

Les også disse