Forfang i bakken på tempoetappen

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes
Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 30.03.17 17:23

Del på    

– Det gjorde vondt, sier talentet etter velten der styret på sykkelen knakk.

DE PANNE (procycling.no): Ole Forfang imponerte mange da han satt i første gruppe i finalen på tirsdagens etappe av Driedaagse De Panne-Koksijde. Med en trettendeplass da, var han absolutt med i kampen om en topp ti-plassering sammenlagt.

Dessverre havnet Oslo-gutten bak da det ble splitt i sidevinden i går, og  han tapte mange minutter.

Torsdag startet han minuttet foran Marcel Kittel, og forteller med et smil om munnen til procycling.no at målet før etappen var å slå den tyske spurtstjernen. Dessverre endte ikke Forfangs tempoetappe godt.

22-åringen, som til vanlig er fast inventar på det norske U23-landslaget, gikk hardt i bakken underveis på den 14.2 kilometer lange etappen.

Det endte med ganske så heftig med skrubbsår på høyre skulder, lår og kne. Etter velten forklarer Forfang at det var smertefullt.

– Det gjorde vondt! Det skjedde i en avstikker vi tok til høyre. Jeg bare sklei ut, jeg kjørte nok litt fort, antagelig. 

Selv om smertene er sterke, er det ikke snakk om noe alvorlig for Lillehammer CK-syklisten.

– Det er ikke noe brudd. Jeg kjørte inn i en fortauskant, og var mer bekymret for å treffe den. Det er ikke noe brudd, det er garantert. Men sykkelen… Styret knakk, forklarer han. 

Tagget med: , ,

Les også disse