BLODIG OG FORSLÅTT: Bouhanni gikk fra velt til seier på dagens åpningsetappe. (Foto: AFP).

En blodig etappevinner i Paris-Nice

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 9.03.14 17:14

Del på    

Nacer Bouhanni gikk rett fra velt til seier i det franske WorldTour-rittet.

I fjor krasjet Nacer Bouhanni ut av Paris-Nice iført den gule ledertrøyen. Under søndagens åpningsetappe krasjet franskmannen igjen, men slo tilbake umiddelbart.

Med et blodig og forslått kne spurtet FDJ-rytteren inn til seier foran John Degenkolb (Giant-Shimano) og Gianni Meersman (OPQS).

– For en dag! Jeg veltet halvveis på etappen. I en time etter fallet hadde jeg konstante smerter hver gang jeg akselererte. Jeg oppsøkte legen to eller tre ganger. På slutten hadde jeg ingen smerter på grunn av all adrenalinet, sier Bouhanni – som mandag kjører i den gule ledertrøyen for andre gang i sin karriere.

Tagget med:

Les også disse