Prøv Procycling Pluss idag

TRIVES I SVEITS: Den forrige seieren til Diego Ulissi kom nemlig også i Sveits, da han vant den femte etappen i Tour de Suisse. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Dobbel UAE-seier i Lugano

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 9.06.19 19:13

Del på    

Ulissi vant i Arus comeback.

Det ble en virkelig gledens dag for UAE Team Emirates i GP Lugano. Fabio Aru returnerte til konkurranse for første gang på tre måneder, etter at han ble operert da en innsnevring i en arterie i leggen ga ham dårlig blodtilførsel.

Italieneren kom seg til mål på en 22. plass, i underkant av minuttet bak vinnergruppa. Der satt UAE med to ryttere i Diego Ulissi og Aleksandr Riabusjenko mot Bahrain-Meridas duo Vincenzo Nibali og Matej Mohoric, samt Patrick Schelling fra Team Voralberg Santic.

Nibali jobbet for at Mohoric skulle ta seieren, men i spurten var ikke sloveneren god nok til å utfordre UAE-rytterne som startet spurten fra front. Dermed var det Ulissi som vant foran Riabusjenko og sikret seg en dobbeltseier for UAE.

August Jensen (Israel Cycling Academy) var den eneste norske deltakeren i rittet og Jensen kom i mål til en 26. plass, 6:11 bak Ulissi.

Tagget med: , , ,

Les også disse