SLÅTT AV GAVIRIA: Molano inn til den første av tre podieplasser i Colombia Oro y Paz i februar. © Maximiliano Blanco

Colombiansk spurter til UAE

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 8.10.18 17:50

Del på    

Nei, det er ikke Fernando Gaviria.

Det skapte sjokkbølger da Gazzetta dello Sport forrige uke meldte at Fernando Gaviria var på vei til UAE Team Emirates, hvor han ville blitt lagkamerat med blant andre Alexander Kristoff.

Situasjonen var den gang at Quick-Step Floors ikke hadde penger til å holde på spurtstjernen, men på lørdag kom rapportene om Patrick Lefevere hadde fått inn de nødvendige midlene og at Gaviria dermed ville fortsette i det belgiske laget.

Dermed var det en annen colombiansk spurter som laget til Kristoff kunne annonsere på mandag ettermiddag. Juan Sebastián Molano har i lang tid vært linket til laget og etter at han vant den første etappen i Tour of Taihu Lake tidligere på dagen, kom den endelige bekreftelsen fra UAE selv.

Colombianeren har syklet de tre siste sesongene for Manzana Postobon.

Molano er kjent som en dyktig spurter og har syv seirer denne sesongen, deriblant seier i det pan-amerikanske mesterskapet. I Colombia Oro y Paz var han også den som var nærmest Gaviria i massespurtene. 23-åringen syklet både Tour of Norway og Tour des Fjords i fjor, hvor hans beste plassering var en åttendeplass på etappen til Kopervik i sistnevnte ritt.

Tagget med: ,

Les også disse