FORLENGER: Mark Cavendish blir værende i Dimension Data i 2019. FOTO: Getty/Tim de Waele.

FOTO: Getty/Tim de Waele.

Cavendishs vårprogram bekreftet

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 10.01.20 20:10

Del på    

Milano-Sanremo britens hovedmål for vårsesongen.

(procycling.no): Med Milano-Sanremo satt i høysetet har Mark Cavendish kunngjort sitt vårprogram for den kommende sesongen.

I kjølvannet en rekke vanskelige sesonger har den legendariske spurteren omsider funnet tilbake til sin forhenværende mentor Rod Ellingworth etter vinterens overgang til Bahrain-Merida.

34-åringen Cavendish skal etter planen åpne sesongen i det nye ASO-rittet Saudi Tour i begynnelsen av februar idet som er starten på en tre uker lang periode i Midtøsten, melder Cycling Weekly. Milano-Sanremo, monumentet han vant i 2009, står også på programmet, før han drar videre til brosteinsklassikerne.

Tour de France er også et mål for Cavendish denne sesongen, etter at han ble vraket til rittet av Dimension Data i fjor.

– Jeg er henrykt å se at energien og målbevisstheten hans er tilbake og sterkere enn noen gang, sier Ellingworth om Cavendish.

– Vi skal gjøre alt som står i vår makt for at han skal prestere på sitt beste igjen.

Etter Saudi Tour tar Cavendish turen til Tour of Oman og UAE Tour, før han vender tilbake til Europa og Tirreno-Adriatico for den siste formspissingen før Milano-Sanremo.

Tagget med:

Les også disse