Prøv Procycling Pluss idag

Foto: DAREK DELMANOWICZ (Scanpix/Epa)

Boasson Hagens nye lag forsterker

Procycling
Tips meg

Publisert 2.09.14 09:22

Del på    

Henter inn ny spurter.

Edvald Boasson Hagen blir lagkamerat med Theo Bos neste sesong. Etter fire sesonger med Rabobank og Belkin Pro Cycling signerer den nederlandske spurteren med MTN-Qhubeka i 2015.

– Laget har en bra kultur, jeg vil vinne og vi skal samarbeide for å vinne, og vil dele den suksessen med Afrika. Jeg er veldig motivert og ser frem til utfordringene som ligger i vente med mitt nye lag, sier Bos i en pressemelding.

– Jeg har fortsatt mange målsetninger som jeg ønsker å oppnå i sykkelsporten og jeg tror at Team MTN-Qhubeka er det rette laget for meg, sier Bos – som kommer til det sørafrikanske laget med triumfer i Tour de Pologne, fire etapper i Tour de Langkawi og sammenlagtseier i World Ports.

Manager hos MTN-Qhubeka, Douglas Ryder, ser signeringen av Bos som en nyttig tilvekst til lagets spurtopptrekk. 31-åringen fra Hierden har en meritert bakgrunn fra banesykling, med olympisk sølvmedalje fra sprintøvelsen i Athen og fem gullmedaljer fra VM.

– Theo Bos er en dyktig spurter og en rytter som har vunnet ritt over hele verden. Han vil gi både styrke og dybde til vårt spurttog i endagsrittene og etapperittene. Han er en type rytter som vinner ritt gjennom hele sesongen, hvilket skaper god stemning i laget og vi ser frem til å få slik positiv energi inn i Team MTN-Qhubeka. Toppfarten og teknikken har han fra banesyklingen og han ser frem til å hjelpe våre unge spurtere og vise dem hvordan å bli fremtidige vinnere.

Ryttere som Tyler Farrar (Garmin-Sharp) og Matt Goss (Orica GreenEDGE) er også blitt linket til MTN-Qhubeka foran neste sesong.

Tagget med:

Les også disse