TIL BAHRAIN-MCLAREN: Enrico Battaglin. FOTO: Bahrain-McLaren

Battaglin til Bahrain-McLaren

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 4.01.20 14:13

Del på    

Sikrer seg kontrakt for 2020-sesongen i siste liten.

(procycling.no): Enrico Battaglin ble ikke med fra Katusha-Alpecin til Israel Start Up-Nation og fremtiden hans har lenge vært uviss.

Nå er det endelig bekreftet at italieneren som har sin spesialitet i eksplosive bakkeavslutninger har funnet lag for den kommende sesongen.

Battaglin var med laget på samling i desember og blir den siste rytteren i den 29 manns sterke rytterstallen.

Tre etappeseire i Giro d’Italia har det blitt for Battaglin som signerer for Bahrain-McLaren etter et svakt år i Katusha-Alpecin.

– Jeg er glad for å signere for Team Bahrain McLaren. 2019-sesongen var ikke mitt beste år, så jeg håper å komme tilbake til mitt beste nivå neste sesong. Laget er perfekt for meg, og jeg gleder meg til å bli en del av familien og bidra med suksess for mine lagkamerater og støtteapparatet vårt, skriver Battaglin på Instagram.