TIL KATUSHA: Ian Boswell trengte en ny utfordring. FOTO: © Tim De Waele

Amerikaner til Katusha-Alpecin

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 10.08.17 09:23

Del på    

Sky-rytter skrevet under ut 2019-sesongen.

(procycling.no): Tidligere i sommer ble det klart både at Alexander Kristoff forlater Katusha-Alpecin, og at Nathan Haas ankommer laget.

Nå er det klart at Team Skys Ian Boswell følger etter. Etter fem år hos britene blir han nå første amerikaner i det nå sveitsisk registrerte laget.

– Boswell bringer med seg mye erfaring og jeg tror på hans ferdigheter. Tiden er inne for at han skifter fra en rolle som hjelperytter til å bli en leder. Han viste under Tour of California at han ikke hadde noen problemer med å fylle den rollen. Han har også erfaring fra de tre største tourene, sier lagsjef José Azevedo.

USA har blitt et viktigere og viktigere marked for Katusha-laget, ettersom de sykler på en hel del komponenter fra landets leverandører. Kristoff har vært selvskreven i California de siste to årene, og nå kommer altså en vaskeekte amerikaner inn på laget.

Boswell kommer til å få framtredende rolle på laget i 2018 og 2019, og gleder seg til utfordringen.

– Jeg håper å bringe rutine inn i laget og ser fram til å sykle sammen med Ilnur Zakarin og Simon Spilak. Jeg håper også å kunne sykle for egne ambisjoner fra tid til annen, forteller han.

 

Tagget med: , ,

Les også disse