DRAMATISK: En tilskuer ble liggende nede etter at Johan Van Summeren var uheldig og krasjet med henne. Tilstanden skal være kritisk. FOTO: Eurosport.

Tilskuer livstruende skadet etter krasj

Procycling
Tips meg

Publisert 6.04.14 17:30

Del på    

Johan Van Summeren krasjet i en tilskuer, og tilstanden er kritisk for kvinnen.

Johan Van Summeren (Garmin Sharp) har måttet trekke seg fra Flandern rundt etter at han krasjet med en gammel dame i starten av dagens ritt. Kvinnen sto stille på en trafikkøy, men belgieren klarte ikke å svinge unna.

Den tidligere Paris-Roubaix vinneren skal angivelig ha fått en hodeskade. Han ble transportert til sykebilen med en nakkekrage.

I 2011 vant Van Summeren Paris-Roubaix etter et langt solobrudd, mens lagkapteinen Thor Hushovd markerte alle som angrep bak. I år må trolig nederlenderen stå over rittet.

Det rapporteres om at tilskueren som ble kjørt ned skal være alvorlig skadet, og hun skal være bevisstløs. Kvinnen ble umiddelbart fraktet til sykehus, og tilskuere i området melder at det så meget alvorlig ut.

Ifølge Sporza er kvinnen i live, men tilstanden er kritisk. Det meldes nå om at hun er i kunstig koma, og at hun snart må gjennomgå en hjerneoperasjon.

Tagget med:

Les også disse