VENNER: Geraint Thomas og Chris Froome sier de har et godt forhold

HVA NÅ? Geraint Thomas og Chris Froome har begge vunnet Tour de France for Team Sky, men fra og med 2020 har Rupert Murdoch-selskapet nå besluttet at de gir seg som sykkelsponsor.

– Vurderer fortsatt deltakelse i Giro d’Italia

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 9.01.19 20:39

Del på    

Sky-stjernen skal besøke Italia senere denne måneden.

(procycling.no): Etter Tour de France-seieren i fjor sommer, råder det stadig uklarhet hvorvidt til Geraint Thomas har til hensikt å delta i årets Giro d’Italia eller ikke. Det hevder en rapport La Gazzetta dello Sport.

Den italienske sportsavisen hevder waliseren vil ta en beslutning «i løpet av de neste dagene». En endelig avklaring kan også komme, ifølge La Gazzetta, når Thomas er ment til å delta på et Giro d’Italia-arrangement i Piemonte i slutten av januar.

Den temposterke Thomas kan potensielt la seg friste av årets rute i Giro d’Italia, der 58  individuelle tempokilometer totalt er meislet ut over tre etapper. Ventet å kjempe om rosa trøye i den kommende utgaven er blant andre Vincenzo Nibali (Bahrain-Merida) og Tom Dumoulin (Team Sunweb).

Tidligere signaler fra Team Sky-leiren har imidlertid indikert at både Chris Froome og Thomas vil fokusere på Tour de France denne sesongen, mens kapteinansvaret i Giro d’Italia tilfaller den unge colombianeren Egan Bernal.

Tagget med: , ,

Les også disse