Prøv Procycling Pluss idag

I KINA: Kristoffer Halvorsen kom seg inn i Kina og er klar for Tour of Guangxi. Foto: Luc Claessen/Getty Images

Visumet fikset i siste liten for Halvorsen

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 14.10.19 10:00

Del på    

Etter fire timers venting på flyplassen fikk nordmannen komme inn i Kina.

(procycling.no): Det var først forrige fredag, 11. oktober, at Kristoffer Halvorsen og August Jensen fikk en tilgjengelig time hos den kinesiske ambassaden for å ordne visumet til Tour of Guangxi. Med avreise til Kina søndag og beskjed om at visumet normalt sett tok tre-fire dager, så det med andre ord vanskelig ut.

Søndag var fremdeles ikke de nødvendige papirene i orden. Jensen fikk ikke lov av laget til å reise til Kina. Med seks ryttere som allerede kjører Tour of Taihu Lake i Kina nå, vil nordmannens tiltenkte plass i WorldTour-avslutningen bli dekket inn derfra. 

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Halvorsen på sin side satte seg på flyet til Kina, selv uten visumet i orden. Sørlendingen håpet at han skulle få fikset det ved ankomst, og mandag morgen kunne han også fortelle procycling.no at det gikk i boks.

Etter ankomsten måtte han vente fire timer i et rom, men da fikk han altså beskjeden om at han slapp inn i landet. Dermed får han kjøre Tour of Guangxi, som starter torsdag. 

Nordmannen har slitt med formen i høst etter en lang sykdomsperiode og han kommer til Kina uten store personlige ambisjoner.

– Formen er ganske dårlig, så planen er at jeg skal hjelpe til så mye som mulig, forteller han.

I tillegg til Halvorsen, skal også Carl Fredrik Hagen kjøre rittet.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: , ,

Les også disse