VANT I TOSCANA: Giovanni Visconti, her fra en tidligere anledning. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Visconti tok viktig seier i Toscana

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 18.09.19 16:52

Del på    

Spurtslo Egan Bernal i avslutningen.

(procycling.no): Med tre forseringer av Monte Serra (8,4 kilometer à 7,1 prosent), var det ikke overraskende et knippe gode klatrere som gjorde opp om seieren i Giro della Toscana.

Først over toppen for siste gang, med tre mil til mål, var Egan Bernal (Team Ineos) og Nikolay Cherkasov (Gazprom-Rusvelo). Årets Tour de France-vinner var tilbake i konkurranse for første gang siden Clásica de San Sebastián, og etter et par kilometers utforkjøring kom også Giovanni Visconti (Neri Sottolo-Selle Italia-KTM) og Pierpaolo Ficara (Italia) opp til lederduoen.

Sammen holdt de fire unna for gruppene som jaktet bak, og etter noen fartsøkninger på de siste to kilometerne, kom Cherkasov, Visconti og Bernal sammen inn på oppløpet. Cherkasov var tydeligvis fornøyd med å sikre tredjeplassen og holdt bare en jevn fart. Bernal valgte til slutt å åpne spurten, men Visconti hadde få problemer med å passere colombianeren.

Dermed sikret Visconti seg en meget viktig seier i jakten på å komme med i den italienske VM-troppen. Uttaket er ventet å være klart etter Memorial Marco Pantani på lørdag.

Tagget med: , ,

Les også disse