FRISKE FARGER: Solen var fremme da ungguttene trente. Foto: Kristof Ramon

Uno-X Hydrogen viser frem nye drakter

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 16.12.16 13:25

Del på    

Laget ferdig med første treningssamling i Spania.

Det nyetablerte Uno-X Hydrogen Development Team, tidligere Ringeriks-Kraft, har gjennomført sin første treningssamling. I begynnelsen av desember var laget samlet i spanske Cambrils i sju dager.

Der fikk rytterne testet sine nye Bianchi-sykler, Oltre XR4 i svart og Aquila CV temposykkel.

Den nye drakten fra Bioracer ble også vist frem. Trøyen til det selvtittulerte utviklingslaget har et hvitt hovedtema, som signaliserer ungdommelighet. Kontinentallaget som eies og drives av Lillehammer CK og Ringerike SK har også begge klubbene representert på drakten, med grønt og blått bånd på hvert av armene.

I senter av trøyen ligger lagets hovedsponsor, Uno-X. Ungdomsorganisasjonen MOT har også fått plass på drakten.

– Vi håper og tror at drakten skal bli godt synlig i feltet, den er hvertfall godt mottatt av gutta, sier Jens Haugland, general manager for Uno-X Hydrogen Development Team.

Rytterstallen har en gjennomsnittsalder på 20,6 år og består av Sondre Kristiansen, Erik Ressell, Hans Kristian Rudland, Jonas Abrahamsen, Kristian Kulset, Lars Saugstad, Torjus Sleen, Sedrik Ullebø, Syver Wærsted, Torstein Træen og Audun Brekke Fløtten.

På ledelsessiden har laget ansatt Kurt Asle Arvesen som sportslig leder. Eksproffen Arvesen har de senere årene jobbet som sportsdirektør i Team Sky. Leonard Snoeks fortsetter som sportsdirektør og deler det ansvaret med Arne Gunnar Ensrud.

Tagget med: , , ,

Les også disse