BYTTER LAG: Trixi Worrack ( i gult) har vært i Canyon SRAM de siste fire sesongene. Her er hun avbildet etter at hun vant Tour of California sammenlagt i 2015. Foto: Harry Howe / Getty Images / AFP

To nye ryttere bekreftet til Trek Women

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 20.09.18 12:52

Del på    

Henter ryttere fra Canyon SRAM og Wiggle High5.

(procycling.no): Nyervervelsene Trixi Worrack (36) og Audrey Cordon-Ragot (28) gjør at 2019-rosteren til Trek Women nå teller 11 ryttere (se liste i bunnen av saken).

Den tyske veteranen ankommer fra Canyon SRAM der hun har tilbrakt de siste fire sesongene.

Hun forteller at det blant annet er signeringene av Giorgia Bronzini og Ina Teutenberg som sportsdirektører som gjorde at hun ønsket seg overgangen:

– Etter noen år i samme satsing vil det bli en flott utfordring å sykle for Trek. Jeg ser fram til å samarbeidet med Ina (Teutenberg) igjen. Vi har syklet sammen i mange år og kjenner hverandre godt. Trek har et fantastisk oppsett på gang, som kombinerer mer erfarne ryttere med unge talenter. Jeg gleder meg og er motivert for å hjelpe dette laget og se hva vi kan oppnå sammen, sier Worrack i en pressemelding.

Spennende 2019-oppstilling

Ryktene har en stund gått ut på at franske Cordon-Ragot følger lagvenninnen Elsa Longo Borghini videre over fra Wiggle High5, og torsdag kom altså den offisielle bekreftelsen.

Lizzie Deignan (Boels Dolmans), Ellen Van Dijk, Ruth Winder (Sunweb), Letizia Paternoster (Astana), Lotta Lepistö (Cervélo Bigla), Tayler Wiles, Abigail Van Twisk (Trek-Drops) og Lauretta Hanson (UnitedHealthcare) er de andre navnene som er offentliggjort.

– Trek har satt sammen et veldig proft lag, noe jeg har savnet i kvinnesykling siden jeg selv startet. Dette vil hjelpe meg til å gjøre jobben min uten å måtte tenke på annet enn å sykle. Jeg ønsker å være en så god lagkamerat som overhodet mulig, og være en del av å promotere et godt bilde av kvinnesykling, som er veldig viktig for meg. Jeg vil gjerne hjelpe til slik av kvinnesyklingen vokser enda mer, sier Cordon-Ragot.

Tagget med: , , ,

Les også disse