FERDIG I BAHRAIN-MERIDA: Rohan Dennis' kontrakt med laget har blitt terminert. Nå skal Team Ineos lede an i jakten på den ferske verdensmesteren. FOTO: Tim de Waele/Getty Images

– Team Ineos leder i jakten på Rohan Dennis

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 17.10.19 16:38

Del på    

Verdensmesteren trolig nær en avtale med det britiske laget.

(procycling.no): Det britiske storlaget Team Ineos skal være favoritter i kampen om å sikre seg underskriften til Rohan Dennis.

Ifølge Cyclingnews.com er det sannsynlig at den australske tempoverdensmesteren vil signere en avtale med laget til Chris Froome og Egan Bernal.

29-åringen som har vunnet to VM-gull på rad de siste par årene signerte med Bahrain-Merida før denne sesongen.

Men Dennis fant seg ikke godt til rette i laget og kontrakten ble terminert i midten av september. Konflikten mellom Dennis og Bahrain-Merida ble omsider allmenn kjent da Dennis brøt Tour de France på den 12. etappen og reiste hjem uten å avgi en forklaring.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Ifølge Max Sciandri har Movistar også jaktet signaturen til Dennis, men sportsdirektøren bekrefter overfor Cyclingnews at rytteren trolig er på vei til Team Ineos. Sciandri mener dog at det kan være et uklokt valg av australieren.

– I Ineos blir han enda en glimrende rytter i rekken av mange. Jeg tror han går dit. De har lagt mye penger på bordet, men det er avhengig av hva han ønsker og ser etter; om han ønsker å fortsette å konsentrere seg om tempo, eller om han ønsker å utvikle seg og prøve andre ting, sier Sciandri til Cyclingnews – med referanse til Dennis sitt potensial som etapperytter.

De har Bernal, Thomas, Froome og Carapaz. Er han den neste på den listen, eller kommer han til å kjøre hele dagen i front som Kwiatkowski? Vil han prøve å vinne giroen eller vueltaen? Jeg tror ikke det. Jeg har prøvd å ringe ham et par ganger, men ikke noe mer enn det.

Cyclingnews skriver at Team CCC har også et håp om å signere Dennis, men at australieren har avvist forespørselen til det polske WorldTour-laget.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: , ,

Les også disse