NY SEIER: 21 år gamle Rajovic tok sin femte seier for sesongen. Foto: Skjerdump/Eurosport Player

Serbisk seier i Kroatia etter en rekke velt i teknisk finale

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 4.10.19 16:53

Del på    

Gidich leder fremdeles sammenlagt.

(procycling.no): Med en bakke på én km à åtte prosent som startet drøyt syv kilometer fra mål, ble det en spennende avslutning på den fjerde etappen i CRO Race.

Der angrep Jan Tratnik (Bahrain-Merida) fra bunn av bakken og kom først over toppen, noen små sekunder foran en jaktende gruppe på tolv ryttere, mens sammenlagtleder Yevgeniy Gidich (Astana) ble sittende bak i feltet.

Over toppen støtet Davide Villella (Astana) og Alexander Edmondson (Mitchelton-Scott) seg opp til Tratnik, men med to kilometer igjen var de hentet inn igjen av hovedfeltet.

Igjen var det en veldig teknisk finale og Eduard Grosu (Delko Marseille Provence) så ut til å være i en drømmeposisjon til å ta en ny etappeseien. Rumeren tok teten med rundt 500 meter igjen, men i en krapp og vanskelig sving veltet han.

En ny velt gikk ut på oppløpet, men Dusan Rajovic (Adria Mobil) kom seg trygt gjennom svingene og spurtet inn til en klar etappeseier. Paolo Simion (Bardiani-CSF) og Heinirch Haussler (Bahrain-Merida) fulgte på de neste to plassene.

I sammendraget er det fremdeles Gidich som leder. Astana-rytteren kom inn til en niendeplass på fredagens etappe.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: ,

Les også disse