FJORÅRETS VINNER: Arnaud Démare spurter til seier på Via Roma i 2016-utgaven av Milano-Sanremo. FOTO: AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO

Podkast🎙️: Alle mot Sagan i Milano-Sanremo?

Procycling
Tips meg

Publisert 16.03.17 21:40

Del på    

Ny episode av «Musette» analyserer favorittene før sesongens første monument.

(procycling.no): Bookmakerne, ekspertene og insidere er for det meste samstemte om hvem som tildeles fem stjerner før lørdagens 108. utgave av Milano-Sanremo.

Peter Sagan (Bora-hansgrohe) har vist farlig god form denne sesongen og er for mange den store vinnerkandidaten til årets La Primavera. Men den italienske klassikeren er ikke bare det lengste rittet på kalenderen, det er også et av de vanskeligste å vinne. Sagan har prøvd og aldri lyktes.

Den doble verdensmesteren får dessuten hard konkurranse av den formsterke tittelforsvareren Arnaud Démare (FDJ), og tidligere vinnere som Alexander Kristoff (Katusha-Alpecin) og John Degenkolb (Trek-Segafredo). Eller hva med den giftige og lynhurtige Fernando Gavriria? Colombianeren stiller med god form og et solid Quick-Step-lag ved sin side.

I denne ukens episode av «Musette» diskuterer vårt vante panel norske muligheter, hvordan Sagan skal vinne sitt førte Milano-Sanremo og hvem som er slovakens farligste utfordrere. Hør også et intervju med Dimension Datas Edvald Boasson Hagen, som snakker om sin egen form og hvordan han skal løse lørdagens oppdrag i tospann med 2009-vinner Mark Cavendish.

Musette består av Knut Andreas Lone, Espen J. Lee og Magnus Drivenes. Knut Andreas Lone er tidligere aktiv syklist i Norges mest tradisjonsrike sykkelklubb, Trondhjems Velocipedklub, og har god innsikt i hva som foregår både nasjonalt og internasjonalt. Espen J. Lee skriver både for procycling.no og Sykkelmagasinet, og har flere års erfaring fra både inn- og utland. Espen er en ordsmed av rang, med full kontroll på sportens fortid og nåtid. Magnus Drivenes har i motsetning til Knut ikke parkert sykkelen og er stadig å se i Norgescup-feltet. Når han ikke bruker tiden på lærerstudier eller trening, er Magnus ofte å se på procycling.nos sider, på jakt etter de ferskeste nyhetene.

 

Tagget med: , ,

Les også disse