Prøv Procycling Pluss idag

VELTET STYGT: Thomas Pidcock fikk en brå slutt på årets Tour de l'Avenir. Her fra da han vant U23-VM i sykkelkross tidligere i år. Foto: Luc Claessen/Getty Images

Pidcock må bryte Avenir etter stygg velt

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 21.08.19 09:35

Del på    

Stortalentet ute etter å ha slått ansiktet grundig.

(procycling.no): Det var i utforkjøringen ned fra Col du Moulin-à-Vent mot målbyen Privas at Thomas Pidcock veltet inne på de siste to kilometerne. Briten hadde kjørt fra alle nedover og hadde fått en luke da han skled ut i en sving.

– Jeg fikk med meg fjeset hans i hvert fall. Det så veldig blodig ut og ikke bra ut i det hele tatt. Han var heldigvis bevisst og jeg tror han syklet til mål ganske raskt etterpå. Så det gikk nok heldigvis bra med ham, sa Tobias Foss om sin britiske konkurrent til procycling.no etter etappen.

Pidcock kom seg til mål, men han er ferdigkjørt i årets utgave av Tour de l’Avenir. Briten ble fraktet til sykehuset umiddelbart etter målgang og noen timer senere delte Pidcock selv et bilde av seg selv fra sykehussenga.

– Takk for alle meldingene. Har akkurat begynne å komme til hektene. Jeg husker egentlig ikke så mye, men jeg husker nok til å vite at dette er Instagram og at jeg ble fortalt at jeg var på vei til å vinne, noe som er dritt, skriver 20-åringen på Instagram.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Nylig vant han Tour Alsace og han så også ut som en farlig konkurrent for Tobias Foss i sammendraget, før han altså krasjet ut. Hvor lenge han er ute er ukjent, men det er uansett ikke veldig gode nyheter før VM på hjemmebane i Yorkshire om en drøy måned, hvor juniorverdensmesteren på tempo fra Bergen i 2017 normalt sett vil være blant favorittene på fellesstarten.

Tagget med: ,

Les også disse