PÅKJØRT AV BIL: Letizia Paternoster endte fredagens treningsøkt på sykehus etter å ha blitt påkjørt av en bil. Her er hun avbildet under Santos Women's Tour. (Photo by Tim de Waele/Getty Images)

Paternoster påkjørt av bil under trening

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 22.11.19 12:31

Del på    

Skal ha kommet fra uhellet med lettere skader.

(procycling.no): Den italienske TV-kanalen RAI meldte fredag at Trek-rytteren Letizia Paternoster er blitt fraktet til sykehus i Arco. 20-åringen var ute på treningstur i området rundt Gardasjøen da hun ble påkjørt i en rundkjøring.

Paternoster ble tatt med til det lokale sykehuset i ambulanse. De første rapportene går ut på at hun pådro seg et brudd i håndleddet i tillegg til mindre skader i ansiktet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

– Fortjener jeg å dø fordi jeg hindret deg i et lite øyeblikk?

Debatten om rytternes sikkerhet langs landeveien har blitt aktualisert de siste dagene. Først ved at Alessandro De Marchi la ut et følelseladd innlegg om hvor lei han var å oppleve nestenulykker med foruroligende hyppighetsgrad:

– Jeg har fått nok av å leve på kanten. Jeg har fortsatt sår hals etter all skrikingen og ropingen etter en bilist for ørtende gang etter den ørtende nestenulykken jeg var involvert i i dag. Jeg orker ikke mer, skrev CCC-rytteren i et innlegg på sin egen Instagram-side.

Han fikk raskt støtte fra Matteo Trentin som utfordret politikerne med spørsmålet: «Hvor mange av oss er nødt til å dø før dere gjør noe?»:

 

Tagget med: , , , ,

Les også disse