Prøv Procycling Pluss idag

VIL FORSVARE SEIEREN: Adam Yates kjører Clasica San Sebastian på lørdag. Foto: Tim De Waele

Orica-BikeExchange skal forsvare seieren i Clasica San Sebastian

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 27.07.16 14:34

Del på    

Yates-tvillingene leder an.

Lørdag er det endelig klart for litt action på Wourld Tour-kalenderen igjen. Da er det nemlig klart for klatreklassikeren Clasica San Sebastian. I fjor var det Adam Yates (Orica-BikeExchange) som vant, etter at Greg Van Avermaet (BMC) ble kjørt ned av en motorsyklist. I år stiller unggutten som tittelforsvarer.

Adam Yates kommer nettopp fra Tour de France, der han vant den hvite ungdomstrøyen. I tillegg er hans tvillingbror, Simon, tilbake etter en fire måneder lang utestengelse på grunn av brudd på dopingreglementet. Simon Yates har etter utestengelsen kjørt Polen rundt og Prubeo Villafranco de Ordizia, som han vant, og han blir også å regne med i toppen av den baskiske klassikeren.

Sportsdirektør i Orica-BikeExchange, Neil Stephens er klar på at det ikke blir en lett oppgave å forsvare seieren fra i fjor.

– Noe av det vanskeligste i sykling er å vinne, men en ting som er enda vanskeligere er å komme tilbake for å vinne en andre gang. Vi har en vanskelig oppgave foran oss, men vi går for et nytt godt resultat på lørdag, sier Stephens i en pressemelding.

– Halve troppen kommer inn på laget etter tre harde uker i Tour de France, og det kommer åpenbart til å være noen trøtte bein der ute. Likevel har vi en sterk og allsidig line-up, og vi er svært motiverte til å plassere Adam og Simon i be beste mulige posisjonene gjennom rittet. De er begge i god form nå, og vi tar sikte på at det fortsetter i helgen.

Det australske lagets utvalgte til lørdagens ritt er Adam Yates, Simon Yates, Michael Albasini, Luke Durbridge, Christopher Juul Jensen, Daryl Impey, Christian Meier og Amets Txurruka.

 

Tagget med: , , ,

Les også disse