Prøv Procycling Pluss idag

TIL TREK: Nibali går til Trek-Segafredo neste sesong sier lagets eier. FOTO: Justin Setterfield/Getty Images

– Nibali kommer til vårt lag

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 4.06.19 07:30

Del på    

34-åringen trolig på vei bort fra Bahrain-Merida.

(procycling.no): Eieren av Trek-Segafredo, Massimo Zanetti, legger lite mellom linjene i tirsdagens utgave av La Gazzetta dello Sport.

Zanetti sier nemlig til den italienske sportsavisen at Vincenzo Nibali vil sykle for laget hans neste sesong.

Bahrain-Merida-rytter Nibali har lenge vært linket til det amerikanske WorldTour-laget, og Zanetti er tydelig fornøyd med at avtalen nå etter alt å dømme går i havn.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

– Jeg har kjempet for å skrive kontrakt med Nibali og fulgt ham tett siden 2015, men nå lykkes vi endelig, sier Zanetti til La Gazzetta.

Nibali skal ifølge avisen signere en to år lang kontrakt med Trek-Segafredo. Nibali tar med seg sin bror Antonio, treneren Paolo Slongo, soigneuren Michele Pallini og legen Emilio Magni.

– Vincenzo er den beste italienske ryttere, en av de beste i verden faktisk. Vi har ønske om å bygge et sterk lag rundt ham, legger lagsjefen til.

34 år gamle Nibali har vunnet alle tre Grand Tours og står med tre monumenttriumfer i tillegg. Den robuste, Messina-fødte rytteren slo igjen for alvor ved å vinne Spania rundt i 2010, og har stått på podiet i Grand Tour-sammenheng hele elleve ganger. I årets Giro d’Italia ble han nummer to.

Fra før har Trek-Segafredo sammenlagtryttere som Bauke Mollema og Richie Porte. Begge har kontrakt med laget ut sesongen 2020.

 

Tagget med: , ,

Les også disse