VELTET UT: Warren Barguil brøt Paris-Nice etter denne velten. Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Langvarige skader for Urán og Barguil

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 11.03.19 20:35

Del på    

Flere velt og skader på den andre etappen i Paris-Nice.

Sidevind gir actionfylte dager, men også mye nervøsitet og intens posisjonskamp som kan ende i velt.

Alexander Kristoff var blant dem som gikk i bakken under mandagens etappe, men nordmannen kom heldigvis relativt greit fra det uten noen større skader.

Verre gikk det for Warren Barguil, Rigoberto Urán, Gorka Izagirre, Maxime Bouet og Louis Meintjes, som alle stod av på grunn av velt. Meintjes veltet i en rundkjøring og mistet en del hud, men brøt først da han innså at han var for langt bak til å klare tidslimiten ifølge en pressemelding.

Izagirre slapp unna med en forslått kropp, mens Bouet hadde smerter i kneet.

For lagkameraten Barguil endte det dessverre med brudd i den nest øverste halsvirvelen og franskmannen ble fraktet ut med nakkekrage i det som er et svært viktig ritt for Arkéa-Samsic i jakten på et wildcard til Tour de France.

Mens det er usikkert om Barguils lag får wildcard eller ikke så vil vi nok uansett se Rigoberto Urán i sommerens Tour de France. Nå venter imidlertid et par uker uten konkurranse etter at han brakk kragebeinet i en velt med 40 kilometer igjen. Etter å ha kjørt inn i hjulet til Michal Kwiatkowski veltet Urán av tetgruppen på mandagens etappe.

Urán skal nå til Monaco hvor han skal opereres for kragebeinsbruddet.

Også Mark Cavendish brøt etappen, men for briten var det kyssesyken som har plaget ham de siste to årene som gjorde at ikke var i stand til å henge med og dermed brøt.

Tagget med: , ,

Les også disse