Prøv Procycling Pluss idag

DE NYE TRØYENE: Katusha feiret seg selv og den kommende sesongen på en festmiddag med sponsorer og presse lørdag kveld. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM

Kristoffs nye drakt lansert på gallamiddag

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 4.12.16 11:04

Del på    

Ilnur Zakarain, Tony Martin og nordmannen de store stjernene.

(procycling.no): Hotell Grand Luxor i Calpe var arena for 2017-lanseringen av drakter og sykler for Katusha-Alpecin.

Se galleri fra lanseringsfesten under artikkelen!

I hovedrollene: Alexander Kristoff, Ilnur Zakarin og Tony Martin.

Mye har skjedd med erkerussiske Katusha de siste årene, og det gjelder også draktene. I fjor gikk man bort ifra russiske bokstaver, og fikk innslag av burgunder i lagets farger.

Den trenden fortsetter i år, men den nye navnesponsoren, tyske Alpecin, har selvsagt fått en sentral plassering på trøyene.

10 nye – ingen russere

Laget er foran neste sesong registrert i Sveits, og av de 10 nyankomne på laget er ingen russiske, men hele tre er tyskere. Tony Martin er lagets storsignering foran 2017-sesongen, men lista inneholder også navn som Robert Kiserlovski, Reto Hollenstein og tidligere U23-verdensmester i tempo, danske Mads-Würtz Schmidt.

I lagets promotering og profilering foran den nye sesongen, er det tydelig at også Kristoff er blant lagets største navn. Et bilde av Stavanger-mannen iført lagets nye trøye troner øverst på lagets Twitter-profil.

29-åringen er lagets mestvinnende de siste sesongene, og etter at Joaquim Rodriguez forsvant til Bahrain-Merida er det kun Martin og Ilnur Zakarin som nevnes i samme åndedrag.

Fokuserer mot klassikerne

I en pressemelding opplyser Katusha at Kristoff også i 2017 fester blikket mot Milano-Sanremo, Flandern rundt og Paris-Roubaix under vårklassikerne. Altså er det ingen store overraskelser der.

Det er også ventet at lagets andre nordmann, Sven Erik Bystrøm, vil gjøre et realt forsøk på å bli del av Katusha-oppstillingen til sommerens Tour de France. Åpningsetappen i Düsseldorf vil også være store saker for Martin og lagets øvrige tyskere.

Se bilder av lanseringsfesten her:

Tagget med: , , ,

Les også disse