SYK: Alexander Kristoff føler seg ikke forberedt til de norske rittene etter sykdom. Foto: Simon Zetlitz Nessler

Kristoff syk før Hammer Series Stavanger

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 23.05.19 15:15

Del på    

– Jeg har ikke fått trent helt det jeg skal, sier UAE-rytteren.

(procycling.no) Fredag er Alexander Kristoff tilbake i aksjon etter en lengre rittpause etter vårklassikerne. I et intervju med TV2 sier UAE-rytteren at han har vært syk og er usikker på formen før det tre dager lange Hammer Series Stavanger rulles i gang denne helgen. Tirsdag skal Kristoff etter planen delta i Tour of Norway som fra Stavanger til Hønefoss strekker seg over seks etapper.

– Formen er ikke helt på topp. Jeg har vært litt syk de siste to ukene. Akkurat nå går jeg på antibiotika. Men den kuren skal være ferdig til i morgen. Vi tar det litt fortløpende om jeg er klar til i morgen, men jeg håper det, sier Kristoff til TV2.

– Jeg har ikke fått trent helt det jeg skal, men jeg har fått trent ganske bra. Det har sittet i halsen og gått litt vekk, for så å komme tilbake, så jeg burde kanskje ha tatt noen dager helt rolig for å få det bort. Nå har det blusset litt opp igjen. Det startet med ungene fra barnehagen, men de er kvitt det nå. Men det henger igjen hos meg!

Kristoff har ikke konkurrert siden 1.mai-rittet Eschborn-Frankfurt, der han sikret seg en 3.plass. I de to neste rittene barker 31-åringen sammen med ryttere som Edvald Boasson Hagen (Dimension Data), Kristoffer Halvorsen (Team Ineos), Cees Bol (Team Sunweb), Sondre Holst Enger (Israel Cycling Academy).

Årets Gent-Wevelgem-vinner Kristoff er som vanlig ventet å fortsette sine Tour de France-forberedelser med WorldTour-rittet Tour de Suisse i slutten av juni.

Tagget med: , ,

Les også disse