TYNT TREFF: En lettere forfjamset Kristoff må konstatere at ballen ikke akkurat fløy ut etter å ha møtt balltreet. Foto: David Ramos/Getty Images

– Jeg siktet på Kittel

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 3.11.18 11:17

Del på    

… men noen stor baseball-karriere venter nok ikke for Kristoff.

Det årlige Saitama Criterium avholdes søndag, hvor noen av de mest prominente rytterne fra årets Tour de France blir invitert over til Japan. Etter å ha vunnet den siste etappen på Champs-Élysées i år, var Alexander Kristoff blant de inviterte rytterne i år.

Besøket i Japan fører også med seg en del aktiviteter uten sykkelen, hvor man lørdag (i Japan) hadde lagpresentasjon og flere show-pregede aktiviteter.

Blant annet ble det en mulighet for å vise frem baseballferdighetene, men skal vi tyde bildene er det nok greit at Kristoff holder seg til sykkelen enn så lenge.

– Jeg var dårlig i baseball!! Så jeg tviler (på at han har en fremtidig baseballkarriere), skriver han selv i en melding til procycling.no.

I kriteriumsrittet vil Kristoff sykle mot – i tillegg til Thomas og Valverde – blant andre Marcel Kittel, Vincenzo Nibali og Matteo Trentin.

Kristoff prøvde seg også på en liten frekkis for å gjøre motstanden noe lettere, men lyktes ikke helt med det.

– Jeg siktet på Marcel Kittel siden jeg frykter ham i spurten i morgen, men ballene var åpenbart for myke ettersom han fremdeles ler, sier en tydelig humørfylt Kristoff ifølge Twitter-kontoen til Tour de France.

GODT SELSKAP: Alexander Kristoff flankert av Geraint Thomas og Alejandro Valverde. Foto: David Ramos/Getty Images

Kristoff var tydeligvis også blant de som fikk mest oppmerksomhet og ble stilt fram sammen med Tour de France-vinner Geraint Thomas, VM-vinner Alejandro Valverde og Alberto Contador.

Kristoff var også med i kriteriumsrittet i 2014 etter å ha vunnet to etapper i Tour de France. Den gang hadde han også med seg Sven Erik Bystrøm, noe han også har i år. I tillegg til haugesunderen, er også Vegard Stake Laengen og Marco Marcato med for UAE Team Emirates.

PÅ PLASS: Sven Erik Bystrøm med kona Ingrid Haga Bystrøm og Vegard Stake Laengen. Foto: David Ramos/Getty Images

Tagget med: , , ,

Les også disse