Korsæth likevel ikke til Tirreno

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 6.03.18 09:38

Del på    

Prioriterer trening foran klassikerne.

(procycling.no): Edvald Boasson Hagen, Sondre Holst Enger, August Jensen og Daniel Hoelgaard blir den norske kontingenten under etapperittet Tirreno-Adriatico, som starter onsdag.

Det betyr at Truls Korsæth likevel ikke fikk plass på Astana-laget. Der stiller Miguel Angel Lopez, Dario Cataldo, Oscar Gatto, Davide Villella, Tanel Kangert, Moreno Moser og Aleksei Lutsenko.

Korsæth blir i stedet værende i Frankrike, der han skal klargjøre seg for neste oppdrag: WorldTour-klassikeren E3 Harelbeke:

– Jeg får litt ekstra tid til å trene med full kontroll på ting. Planen er at jeg skal bli skikkelig på hugget foran høysesongen i Belgia, sier Korsæth til procycling.no.

Nordmannen veltet under helgas Strade Bianche, og pådro seg et solid «road rash» på hofta. Det er også en av grunnene til at lagledelsen velger å gi ham en pustepause.

Hittil i sesongen har Korsæth vært i aksjon Tour Down Under, Haut Var, Dubai Tour, Het Nieuwsblad og Kuurne-Brussel-Kuurne. Astana-laget har åpnet sesongen strålende, og kronet sammenlagtseier i Abu Dhabi Tour (Aleksei Lutsenko) med seier i klassikeråpningen ved Michael Valgren.

PS: Tirreno-Adriatico vises hos Eurosport Norge!

Tagget med: , , ,

Les også disse