FORTSETTER HOS UNO-X: Det munnet ikke ut i proffkontrakt for Anders Skaarseth. Foto: Simon Zetlits Nessler, procycling.no

Ingen proffkontrakt for Skaarseth

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 9.10.18 13:36

Del på    

Har skrevet under ny avtale.

(procycling.no): Anders Skaarseth debuterte i Cofidis-trøya under Arctic Race, der han blant annet kjørte seg inn i klatretrøya under åpningsetappen.

Han syklet også Great War Rememberance Race, Slovenia rundt, Tour de l’Eurométropole og GP Isbergues, før han selv meldte forfall til helgas Paris-Tours.

Noen proffkontrakt blir det likevel ikke for 23-åringen fra Lillehammer, som i stedet har skrevet under ny kontrakt med Uno-X Development Team, melder laget via Twitter.

17 mann for 2019

Det norske kontinentallaget har nå 17 ryttere på kontrakt foran 2019-sesongen. Laget har mottatt en såkalt «medical exemption» for Syver Wærsted som skadet seg under en møteulykke med bil under trening i sommer.

– Det kan komme henvendelser på rytterne våre fra lag som hører hjemme på en større scene, men det vil i så fall være en gledelig overraskelse om vi ender opp med 15 eller 16 ryttere foran neste sesong, sier sykkelsjef Jens Haugland til procycling.no.

Da var det først og fremst Skaarseth og Tobias Foss han hadde i tankene. TV 2 har tidligere meldt at EF Education First har følere ute etter 21-åringen.

– Dersom ryttere hos dere velger å ta steget ut, kommer dere til å erstatte dem da?

– Det ser jeg ikke bort ifra, svarer Haugland.

PS: Rytterne i Uno-X Development Team drar for øvrig på team building camp på hemmelig location onsdag ettermiddag.

Tagget med: , , ,

Les også disse