FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no

Holst Enger ikke til Milano-Sanremo

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 20.03.19 20:40

Del på    

Nordmannen starter ikke sesongens første monument.

(procycling.no): Sondre Holst Enger blir ikke å finne til start i lørdagens Milano-Sanremo. 25-åringen sto oppført på den provisoriske startlisten, men etter onsdagens Nokere Koerse i Belgia, før procycling.no bekreftet at Israel Cycling Academy-rytteren sykler Bredene Koksijde Classic og GP Denain i stedet.

Dermed får ikke Holst Enger sin debut i «La Classicissima» denne sesongen heller.

Holst Enger var en av tre nordmenn i aksjon i Nokere Koerse. Hortenseren syklet aktivt underveis og var på et tidspunkt i et ti-mannsbrudd som ble kjørt inn før rittet endte i en kaotisk spurt preget av en stygg velt på oppløpet. Holst Enger fullførte rittet i en gruppe 3 min 30 sek bak den overraskende vinneren Cees Bool.

Holst Engers norske lagkamerat i Israel Cycling Academy, August Jensen, er skadet og heller ikke aktuell for rittet. Bodøværingen brakk kragebeinet i en velt under det belgiske rittet Le Samyn tidligere denne måneden.

Edvald står over

Onsdag ble det klart at også Edvald Boasson Hagen går glipp av Milano-Sanremo. Dimension Data-rytteren ble syk etter å ha brakåpnet sesongen med seier i Volta la Valenciana, og sto av underveis i Paris-Nice. 31-åringen prioriterer hvile foran de belgiske klassikerne fremfor det 297 kilometer lange Milano-Sanremo.

Blant de allerede bekreftet til å starte den 110. utgaven av det italienske storrittet finner vi UAE Team Emirates-duoen Alexander Kristoff (vinner i 2014) og Sven Erik Bystrøm.

Amund Grøndahl Jansen står oppført på startlisten til Jumbo-Visma, med blant andre Dylan Groenewegen og Wout van Aert.

 

Tagget med: ,

Les også disse