FERDIG I JOKER: Andreas Vangstad (på bildet) og Bjørn Tore Hoem kjører sitt siste ritt for Joker onsdag. Foto: Luc Claessen/Getty Images

Hoem og Vangstad forlater Joker

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 25.09.19 11:59

Del på    

Duoen kjører sitt siste ritt for laget onsdag.

(procycling.no): Det bekrefter både Hoem og Vangstad selv på egen Instagram Story og Twitter.

– Jeg har fortsatt ikke tatt valget om å fortsette satsingen eller ikke. Det kommer litt an på hvilke lag som er mulig å fortsette i. Det er først og fremst bare en uttalelse om at dette blir mitt siste ritt for Joker Fuel of Norway. Jeg ønsket helst å fortsette karrieren i dette laget, sier Vangstad til procycling.no.

– Jeg fikk ikke fornyet kontrakt, så jeg skal absolutt fortsette (karrieren). Hvor vet jeg ikke enda. Jeg fikk beskjeden nå nylig, så det blir ikke enkelt å finne lag så sent på året, sier Hoem til procycling.no.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Kjører siste ritt i Belgia

De to er begge på laget som onsdag kjører Omloop van het Houtland – Lichtervelde, sammen med Herman Dahl, Fridtjof Røinås, Søren Wærenskjold, Henrik Evensen og Øivind Lukkedal. 

Hoem startet opp som kontinentalrytter i 2011 og kom til Joker-systemet foran 2015-sesongen. Vangstad var på sin side lagkamerat med Hoem i Team Sparebanken Sør i 2014 og fortsatte der frem til 2018-sesongen, da også han gikk til Joker.

Les også: Ole Forfang legger opp

I Joker har de vært blant de beste rytterne i kuperte ritt og de har begge kjørt inn flere gode resultater de siste årene. Hoem er med sine 28 år den eldste rytteren i lagets nåværende stall, med Vangstad (27 år) tett bak.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: , ,

Les også disse