BESTE HITEC-RYTTER: Vita Heine har vært i god tempoform i det siste og ble nummer ti på første etappen i Madrid Challenge. Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Heine nummer ti i Madrid

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 14.09.19 20:30

Del på    

Lisa Brennauer vant den innledende tempoen.

(procycling.no): Madrid Challenge by La Vuelta startet med en 9,3 kilometer lang tempo med start og mål i Boadilla del Monte, en forstad i Madrid.

Der var Vita Heine det store norske håpet. Den norske tempomesteren startet som første Hitec-rytter og hun kjørte inn til en foreløpig bestetid da hun krysset målstreken. Hun ledet fortsatt da Ruth Winder (Trek-Segafredo) som nylig vant prologen i Lotto Belgium Tour gikk i mål få minutter senere.

Dessverre for Heine var det flere andre som også kjørte raskt på de spanske landeveiene, og best av alle var til slutt Lisa Brennauer (WNT-Rotor Pro Cycling Team). 

Den tyske 31-åringen vant foran Sunweb-duoen Lucinda Brand og Pernille Mathiesen, mens Heine til slutt ble nummer ti.

Det to dager lange etapperittet avsluttes med et gateritt i Madrids gater. Til start i det spanske WorldTour-rittet har også Hitec Lucy van der Haar, Pernille Feldmann, Thale Kielland Bjerk, Julie Meyer Solvang og Marta Tagliaferro på laget.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: , ,

Les også disse