FÅR VISE SEG FRAM: Tobias Foss takket ja til å trene med LottoNL-Jumbo uka før Uno-X-samlinga i Cambrils. 20-åringen har ambisjoner om å bli sammenlagtrytter løpet av de neste ti årene. FOTO: Jan Brychta

GODT MED: Tobias Foss ligger an til et strålende resultat i Slovakia. FOTO: Jan Brychta

Foss beholdt ungdomstrøya i Slovakia

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 15.09.18 21:42

Del på    

Massespurt på den tredje etappen.

Den tredje etappen i Tour of Slovakia var den hittil letteste av fellesstartetappene. Dermed var det heller ingen stor overraskelse at etappen endte med et stort samlet felt inn mot et mål i Nitra, hvor kampen om etappeseieren ble avgjort i en massespurt.

Der var det Matteo Pelucchi som var best og tok Bora-Hansgrohes andre etappeseier i rittet, etter at opptrekkeren Rüdiger Selig vant fredagens etappe.

Seieren var av det etterlengtede slaget for Pelucchi, som ikke har tatt en individuell seier siden han vant den tredje etappen i Tour de Pologne i 2015.

For Quick-Step Floors ble det en ny dag med både andre- og tredjeplass, denne gang ved Fabio Jakobsen og Yves Lampaert. Det belgiske laget kan i hvert fall trøste seg med at det fremdeles er Julian Alaphilippe som leder rittet sammenlagt.

I ungdomskonkurransen er det også status quo. Dermed er det Tobias Foss som leder før den siste etappen, på samme tid som belgieren Steff Cras.

Foss er helt oppe på sjetteplass før søndagens avsluttende etappe, som er en nærmest paddeflat etappe som trolig ender opp i en ny massespurt.

Tagget med: , ,

Les også disse