JUBLET UNDER PARIS-NICE: Sonny Colbrelli. FOTO: © Tim De Waele

Colbrelli forlenger med Bahrain-Merida

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 6.06.17 14:14

Del på    

Hadde kontrakt ut året.

(procycling.no): Sonny Colbrelli var blant de første rytterne som signerte for Bahrain-Merida foran oppstartsåret på landeveien, og nå har italieneren forlenget avtalen.

Laget melder nemlig at de har benyttet muligheten til å gi 27-åringen en ettårig kontraktsforlengelse.

– De stoler på meg og ser på meg som en leder og kaptein. Da jeg mottok dette forslaget, var det ingenting å devele ved. Jeg er takknemlig at laget tar meg til toppen av proffsyklingen og lar meg konkurrere mot store mestre fra hele verden, sier Colbrelli.

Han syklet tidligere for Bardiani-laget, og har hatt en god sportslig utvikling denne sesongen. Colbrelli vant De Brabantse Pijl i april og fulgte opp med niendeplass i Amstel Gold Race. Han har også en etappeseier fra Paris-Nice denne sesongen.

Der tok han skalpen til blant andre Alexander Kristoff på den regnfulle 2.-etappen av årets ritt.

 

Tagget med: , ,

Les også disse