SESONGSLUTT: Sven Erik Bystrøm står over Paris-Tours og avslutter dermed sesongen. Foto: Chris Graythen/Getty Images

Bystrøm avslutter sesongen tidlig

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 9.10.19 09:20

Del på    

Sykdom etter VM gjør at han likevel ikke blir å se i Paris-Tours.

(procycling.no): Det melder nordmannen selv på Twitter.

– Normalt sett skulle jeg kjørt Paris-Tours på søndag, men etter VM har jeg slitt med en forkjølelse. Ser allerede frem mot 2020 og takk til alle for støtten, skriver han. 

Til procycling.no utdyper han litt videre.

– Det ble en liten sykdomsperiode etter VM som gjorde det litt håpløst med tanke på Paris-Tours, sier han.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Greit fornøyd med sesongen

Bystrøm avslutter dermed sesongen etter 79 rittdager. Han startet allerede med Tour Down Under i januar og skygget Alexander Kristoff gjennom vårsesongen og sommeren, hvor han fikk delta i de største brosteinsklassikerne og fikk debuten sin i Tour de France.

I september kjørte han et annet program enn Kristoff igjen, med Bretagne Classic og de to WorldTour-rittene i Canada, før han igjen stilte opp som viktig hjelperytter for kompisen i VM.

Bystrøm fullførte også den våte VM-fellesstarten som nummer 34 av de 46 rytterne som kom til mål, men har altså slitt med en forkjølelse i etterkant og han brøt også Sparkassen Münsterland Giro i forrige uke.

– Jeg synes sesongen har vært grei. Jeg føler jeg har forbedret meg i den rollen jeg har innad i laget. Ellers håper jeg jo selvfølgelig muligheten byr seg litt oftere til å kjøre inn egne resultater neste sesong, sier han.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med:

Les også disse