NY VELT: Egan Bernal veltet stygt i Volta Catalunya, som vist her på bildet. Lørdag var han på ny i en kraftig velt i Clásica San Sebastián. Foto: David Ramos/Getty Images

Bernal må overnatte på sykehus

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 4.08.18 20:48

Del på    

Velten i San Sebastián gikk hardt ut over ansiktet til colombianeren.

Det var med snaut 20 kilometer igjen at en rekke ryttere gikk i bakken i Clásica San Sebastián. Ben King kolliderte med en rytter fra TeamLottoNL-Jumbo helt framme i feltet og skapte en dominoeffekt bakover.

– Jeg er virkelig lei meg på vegne av rytterne som krasjet på grunn av uhellet mitt i dag. Jeg så meg bakover for en lagkamerat da rytteren ved siden av meg krysset foran forhjulet mitt. Det er virkelig forferdelig når noe slikt skjer med deg selv, men enda verre når det går ut over andre. Jeg håper alle er ok, skriver King på Twitter.

Seierssjansene til blant andre Primoz Roglic, Tony Gallopin og Pierre Latour forsvant dermed, mens det gikk enda verre for Gorka Izagirre, Egan Bernal og Mikel Landa. Spesielt de to sistnevnte ble liggende lenge på bakken.

Ifølge Team Sky har Bernal fått seg et grundig slag i ansiktet og har brukket nesa. Han har også skader i overkjevebeinet. Ifølge den medisinske comuniqué-en skal det også være snakk om utslåtte tenner på den unge colombianeren. Sky skriver i en pressemelding at Bernal må overnatte på sykehuset for observasjon og ytterligere behandling.

Det medisinske personellet la en nakkekrage på Mikel Landa, men det er ifølge Movistar i korsryggen Landa skal ha de største smertene. Også han ble fraktet til sykehuset etter rittet for en fullstendig sjekk.

Tagget med: , ,

Les også disse