Prøv Procycling Pluss idag

HVOR GÅR VEIEN VIDERE? procycling.no erfarer at Rasmus Tiller er på vei mot en ny arbeidsgiver i 2021. (Photo by Luc Claessen/Getty Images)

Bekreftet: Nytt lag for Rasmus Tiller

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 27.10.20 18:00

Del på    

24-åringen forlater NTT Pro Cycling.

(procycling.no): 24 år gamle Rasmus Tiller har de siste to åra syklet for NTT Pro Cycling i WorldTour. Problemer med lagets finansiering foran 2021-sesongen, gjorde at alle ryttere ble fristilt tidligere i høst.

procycling.no skrev tirsdag ettermiddag at Tiller var nær å være klar for det norske Pro Teamet, og at det bare var signaturen til Ringebu-gutten som manglet.

Tirsdag kveld meddelte Uno-X via sine sosiale medier at Tiller nå vender hjem og er klar for det norske laget.

Via procycling.no har Tiller tidligere ytret seg svært positivt til Uno-X Pro Cycling Team.

– Det stemmer at jeg har vært i kontakt med Uno-X. Det er et lag jeg har veldig lyst til å sykle for. Uavhengig av om det ordnet seg med NTT eller ikke, var dette et lag jeg vurderte. Jeg sitter ikke med noe konkret tilbud derfra heller, men jeg håper det går i orden. De er veldig godt organisert og har en god ledelse. I tillegg har de en trygg og god økonomi, uttalte Tiller tidligere i høst.

Gjennom sine to år innafor Doug Ryders satsing, har han vært hjelperyttere under blant annet brosteinsklassikerne. I fjor fikk han sin debut i Paris-Roubaix, mens han i høst gjorde unna sin første opptreden i Flandern rundt.

Haugland: – 2021-stallen er straks i havn

Uno-X Pro Cycling så en stund ut til å lande på 24 ryttere under kontrakt foran 2021-sesongen, men nå blir det altså 25 ryttere.

Det betyr at han tar med seg viktig erfaring tilbake til Uno-X Pro Cycling, som har som mål å få innpass i noen av de mindre vårklassikerne utover 2021-sesongen.

Da procycling.no snakket med sykkelsjef i Uno-X, Jens Haugland, tirsdag formiddag, var avtalen ennå ikke annonsert, og Haugland hadde følgende å si:

– Jeg har foreløpig ingen kommentarer utover at stallen for 2021 straks i havn, sier sykkelsjef Jens Haugland til procycling.no.

Tidligere er det klart at Kristoffer Halvorsen, Johan Price-Pejtersen og Søren Wærenskjold forsterker 2021-utgaven av laget.

Rasmus Tiller har foreløpig ikke svart våre forespørsler i sakens anledning.

Tagget med: , ,

Les også disse